top of page
D11-Frukost
D11-Frukost

tors 24 nov.

|

D11 Workspace

D11-Frukost

I mötet med sorgen- med Frida Johansson. En inspirerande föreläsning om det allra svåraste - mötet med sorgen! Föreläsningen ger dig en ökad kunskap och medvetenhet kring hur vi reagerar i sorg, vad vi kan göra mer respektive mindre av när vi möter människor i sorg.

Registrering är stängd. Kontakta oss på D11 workspace.
Se andra evenemang

Tid & plats

24 nov. 2022 08:00 – 9:00

D11 Workspace, Drottninggatan 11, 641 30 Katrineholm, Sweden

Om eventet:

Frukosten serveras från kl 08.00, dagens gäst tar vid ca 08.15 .

Välkommen på D11-frukost med Frida Johansson, beteendevetare, borgerlig officiant och certifierad handledare i sorgbearbetning. Frida Johansson driver företaget Fridas Ceremonier och har lång erfarenhet av att möta människor i sorg och livskriser.

  ”I föreläsningen I mötet med sorgen, delar jag med mig av kunskap, egna erfarenheter och berättelser ur mitt liv. Vad är sorg? Hur hanterar vi sorger och förluster? Hur bemöter vi varandra och hur kan vi göra skillnad? Ni får verktyg för att hantera sorger och förluster, som ger ökad trygghet, kunskap och en gemensam plattform att möta varandra i svåra stunder och samtal framåt.”

Företaget Fridas Ceremonier erbjuder minnesvärda och personliga ceremonier och tjänster som sorgbearbetning, stödsamtal och föredrag.

Dela det här eventet!

bottom of page