top of page
Ät dig friskare!
Ät dig friskare!

tors 09 nov.

|

D11 Workspace

Ät dig friskare!

Är det verkligen möjligt att äta sig friskare? All forskning pekar åt det hållet, att kosten förmodligen spelar en ganska stor roll i hur vi faktiskt mår. En intressant och viktig föreläsning med Mattias Ahlqvist från Kostrådscentret Livsviktigt.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang

Tid & plats

09 nov. 2023 17:30 – 19:30

D11 Workspace, Drottninggatan 11, 641 30 Katrineholm, Sverige

Om eventet:

Tillsammans med ICA Maxi Katrineholm har vi nu äran att bjuda dig på den mycket populära föreläsningen "Ät dig friskare" .

Föreläsningen är kostnadsfri. Då platserna är begränsade är det först till kvarn som gäller, så anmäl dig redan idag! ICA Maxi bjuder på enklare förtäring.

Är det verkligen möjligt att äta sig friskare?

All forskning pekar åt det hållet, att kosten förmodligen spelar en ganska stor roll i hur vi faktiskt mår.

"Ät dig friskare" är en föreläsning som med sin enkelhet förklarar och reder ut begreppen om fördelar med att äta grönsaker, mindre kött och det fantastiska med fisk och blåbär.

Detta är ett unikt tillfälle att lära sig mer om hur maten vi äter påverkar våra kroppar samt hur man med små ändringar kan göra stora kliv till en hälsosammare kosthållning.

Föreläsare är Mattias Ahlqvist från Kostrådscentret Livsviktigt som utan pekpinnar tar med sina åhörare på en fartfylld timma i kostens spännande värld!

17. 30- Dörrarna öppnas för enklare förtäring och mingel.

18.00- Shima Farajzadeh, Verksamhetsansvarig på D11 Workspace välkomnar och presenterar fördelarna med att arbeta från en coworking , Därefter tar Anna Remröd, HR-Chef på ICA MAXI över och pratar om deras viktiga arbete kring samhällsengagemang.

18.30- Föreläsningen "Ät dig Friskare" startar. (föreläsningen förväntas pågå cirka en timme)

Varmt välkomna önskar ICA Maxi och D11 workspace. 

Mejla in till oss om du har allergier vi bör ta hänsyn till; info@d11workspace.com.

Dela det här eventet!

bottom of page