top of page

Presentationsteknik 2.0

31 mar 2022 - kl. 08.00 - 16.00

Bli talarnas talare med Pontus Ströbaek

3500 kr exkl. moms

I priset ingår frukost, lunch & fika


Om Föreläsningen

Välkommen på en föreläsning/ workshop med Pontus Ströbaek. På ett annorlunda och tänkvärt sätt ger Pontus sin syn på hur vi bör kommunicera i vår vardag. Både när det gäller på vår arbetsplats och i de nära relationerna.

För den stora förändringen börjar alltid inifrån. Med mycket humor och en stor portion provokation kommer ingen lämnas oberörd. Åsikter blandas med kunskap som mixas ihop med retoriska underfundigheter som i sin tur mynnar ut i en tankeställare som förhoppningsvis får dig att se din omvärld lite annorlunda.


Pontus kommer att försöka ge dig verktyg för att du ska förstå dina känsloyttringar och ge dig vägledning rörande hur du kan välja dem. Hur du kan lära dig att förstå din skam och din skuld och vad du kan göra för att de inte ska hindra dig i din vardag. Allt handlar om att du ska våga visa dina känslor och förstärka ditt attraktionsvärde på scenen och på din arbetsplats. Med hjärtliga elakheter och handfasta tips delar Pontus med sig av sina teser om kommunikation, presentation och scenskräck.

Lagom provocerande, absurt tänkvärt och komplicerat roligt – Pontus är inte bra på det han gör, han är den bästa.

OM föreläsareN

773EA23C-B722-4924-8ADB-C77551CBC93A.PNG

Pontus Ströbaek

Pontus Ströbaek har en lång erfarenhet inom kultur och media. Han har medverkat på SVT i både Bolibompa och Upp till bevis samt regisserat Pensionärsjävlar och Sommartorpet med Ernst på TV
Som komiker var Pontus med och startade den legendariska klubben ”Tommy på duken” på 90-talet med bland annat Fredrik Lindström och Felix Herngren. Han är Guldmasknominerad för huvudroll i Hetaste Laget och Hotelliggaren. På scen har han regisserat Buddy Holly och Alice i Underlandet.
Pontus Ströbaek har under åtta år arbetat med att hjälpa andra föreläsare med deras framträdande och utvecklandet av deras innehåll.
Pontus har en helt egen ideologi och syn på vad det är som behövs för att du ska nå ut med ditt budskap

bottom of page